Poimintoja Antalis Interior Design Award -suunnittelukilpailusta

Euroopan johtava painoalan tukkukauppa Antalis järjestää jo toisen kerran Antalis Interior Design Award -kilpailun. Edellisen kerran kilpailu järjestettiin vuonna 2017 ja siihen osallistui lähes 350 projektia 29 eri maasta.

Arkkitehdit, suunnittelijat ja tulostajat voivat osallistua kilpailuun, jos projektissa käytetään vähintään yhtä Antaliksen valikoimaan kuuluvaa materiaalia.

Kilpailuun ilmoittautuminen päättyi 31.1.2020, ja nyt on hyvä aika poimia omat suosikkini valtavasta osallistujamäärästä. Lisätietoja kilpailusta.

SUGAMOUR INTERIOR

Linkki projektisivulle

Tässä ravintolasisustuksessa on taianomainen tunnelma. Värimaailma on juhlallinen. Etenkin istuimista tulee mieleeni 1960-luvun muotoilu ja sen ajan glamour. Seinälle tulostettu suuri vesivärityötä muistuttava teos istuu muuhun sisustukseen hämmästyttävän hienosti.

MAGIC HOME

Linkki projektisivulle

Sisustus taikakodissa on hurmaava. Suuret ja yksityiskohtaiset kuvatulostukset sinällä vaativat rohkeutta, ehkä hieman riskinottokykykäkin. Ne kuitenkin toimivat lapsiperheille suunnatussa tilapäisasunnossa yhteen muun sisustan kanssa.

THE EDGE CAFE

Linkki projektisivulle

Todella villin näköinen kahvila, jonka sisustuksessa on paljon geometrisia kuvioita ja outojakin graafisia juttuja. Jos tekoäly voisi suunnitella sisustuksia, niin arvelisin lopputuksen olevan jotain tällaista.

HISTORY X MODERN OFFICE

Linkki projektisivulle

Koska kukaan ei pakota minua olemaan puolueeton, yksi suosikeistani on tämä projekti, jossa on käytetty Vaimeen tulostettavaa akustiikkalevyä. Historiallinen rakennus 1920-luvulta saa jatkaa eloaan alkuperäisessä tyylissään. Toimiston sisustuksessa on arvokkaalla tavalla yhdistetty Nordean brändiin kuuluvia värejä historialliseen rakennukseen.

UNDER THE SEA

Linkki projektisivulle

Todellakin mieleni tekisi päästä tähän huoneeseen. Tämä projekti on selvästi tehty siksi, koska se on mahdollista. Merenalaisessa tilassa on pieniäkin yksityiskohtia, joita huomaa vasta pidemmällä silmäilyllä. Vaikuttavaa printin ja valon käyttöä.

Kuvat: Antalis