Vaimeen tarina

Valmistin ensimmäiset akustiikkapaneelit omaan käyttööni. Markkinoilla olevat akustiikkatuotteet eivät miellyttäneet minua, sillä niiden hinta ja laatu eivät kohdanneet. Rakensin valtavia puisia kehikoita, joiden sisään sulloin rakennusvillaa. Vuorasin koko komeuden Saksasta ostamallani villakankaalla, ja ripustin möhkäleet opiskelijakaksioni seinille. Lopputuloksena oli kohtalaisen siistin näköiset ja erittäin tehokkaat paneelit. Olohuoneestani tuli erittäin miellyttävän kuuloinen. Paitsi että itse äänentoistojärjestelmäni ääni parani, huoneesta  tuli erittäin kotoisan oloinen. Minuun vaikutti erittäin suuresti se, miten paljon akustiikka vaikuttaa viihtyisyyteen.

Kun huomasin miten paljon hyvä akustiikka vaikutti olooni, syntyi innostus lähteä tutkimaan ja kehittämään alaa. Niin syntyi Vaimeen kasvava tuotevalikoima, jossa on korkealaatuisia, miellyttävän näköisiä ja järkevän hintaisia akustiikkatuotteita kaiun poistamiseksi.

Inspiraatio

Saan inspiraatiota lähinnä luonnosta. Metsät, tunturit ja kurut ovat valtaisan hienoja ympäristöjä. Niiden äänimaailma on täydellinen. Erityisesti tyynellä säällä Lapin tunturien liki täysi hiljaisuus saa mieleni eloon.

Minulle myös estetiikka on tärkeää, mutta kuitenkin vain silloin kun se on käytännöllistä. Olen koulutukseltani puuseppä, ja luulen että siitä syystä minulle yksityiskohdat ovat kaikki kaikessa.

Aistimme jatkuvasti silmillämme ja korvillamme, emmekä voi lopettaa sitä. Tehdään yhdessä maailmasta sellainen paikka, ettei meidän tarvitsekaan.

Mika Latvala
CEO
Vaimee oy