Vaimeen tarina

Niin pitkään olin kärsinyt häiritsevän meluisasta maailmasta, että otin asiakseni ryhtyä vaimentamaan hälyä ympärilläni. Itseni lisäksi myös laadukas hifi-laitteistoni vaati parempaa akustiikkaa. En halunnut tukkia ihmisten suita tai kääntää äänentoistoa pienemmälle, joten ryhdyin nikkaroimaan akustiikkalevyjä kotiini. Kodistani tuli sopivan soinnukas, mutta samalla huomasin ripustaneeni ikään kuin kauniita tauluja seinille.

Siitä lähtien olen tutkinut akustointia ja akustiikalla sisustamista suurella intohimolla. Tuloksena on Vaimee oy ja sen näppärä tuotevalikoima, jonka avulla sinäkin voit tehdä mielipaikastasi vähän hiljaisemman — ja paljon kauniimman.

Inspiraatio

Sitä on välillä vaikea hahmottaa, onko Vaimeen touhuissa kyse enemmän akustoinnista vai sisustamisesta. Järki sanoo, että tuotteen toimivuus on tärkeintä, mutta toisaalta minulla on vahva tunne siitä, että katseen alla olevien asioiden täytyy aina näyttää hyvältä.

Aistimme jatkuvasti silmillämme ja korvillamme. Hyväksi onneksi akustoinnissa ei tarvitse tehdä kompromisseja. Päin vastoin, akustiikkalevyjen kanssa voi leikitellä sisustuksessa rajattomasti.

Siksi meillä on niin paljon erilaisia värejä ja muotoja. Sinä voit luoda niistä itsellesi jotain omaa.