Akustiikkatuotteet

Vaimeen tuotteiden avulla tiloista saadaan poistettua kaikua aina estetiikka huomioiden

Vaimee valmistaa akustointituotteita, joita voit käyttää osana sisustusta

Vaimee® on rekisteröity tavaramerkki, jonka alta löydät kasvavan joukon kauniita, kestäviä ja helposti käytettäviä akustiikkatuotteita.

Kaikkien Vaimeen akustointituotteiden peruspilareita ovat kestävyys, muokattavuus, helppo asennustyö.

Valitse Vaimee ja onnistu projektissasi.

akustiikkatuotteet - Vaimee

Tuotekategoriat

Akustoivat kuvataulut

Omasta kuvasta painettuna - monessa eri koossa

Vaimee Natural cover -akustiikkapaneeli

Akustiikkapaneelit

Useita malleja

Akustoiva kuvaseinä

Koko seinä kuvallista akustiikkapintaa mittatilauksena

Piilokiinnityslista akustiikkapaneelille - Vaimee

Kiinnitystarvikkeet

Valitse sinulle paras akustiikkalevyn kiinnitys

Vaimee Based Print

Tulostettava akustiikkapaneeli

Usein kysyttyä

Vaimeen Based-sarjan levyt on valmistettu kierrätetystä polyesteristä (PET) eli muovista. Materiaalista vähintään puolet on peräisin kierrätetyistä juomapulloista.

Polyesteri on turvallinen, hajuton ja stabiili materiaali.

Vaimeen Based™-akustiikkalevyjen vaimennusluokka on A (paras) SFS-EN ISO 354:2003 ja SFS-EN ISO 11654:1997 mukaan.  Katso luokitusraportista lisätietoja.

Vaimee® Based™ -akustiikkalevy on todella kestävää materiaalia. Se kestää iskuja ja hankausta erittäin hyvin. Myös kuvatulostetut levyt ovat kestäviä.

Laadukkaan rakenteensa ansiosta Vaimeen levyt sopivat mahtavasti esimerkiksi urheiluhalleihin tai päiväkoteihin. Jos onnistuisitkin rikkomaan levyn pinnan (esimerkiksi ydinohjuksella), niin levyn sisäpuolella oleva materiaali on samanväristä kuin ulkopuolella, joten et edes huomaisi naarmua. Levyt ovat pitkäikäinen ratkaisu.

Akustiikkatauluissa kuvan laatua rajoittaa ainoastaan asiakkaan toimittaman aineiston laatu.

Vähimmäissuositus on 1 pikseli per 1 millimetri. Esimerkiksi 1200 mm x 1200 mm kokoista taulua varten kuvan resoluution kannattaa olla vähintään 1200 x 1200 pikseliä. Jos haluat terävän kuvan, suosittelemme kuitenkin tarkempia kuvia. Muista, että katseluetäisyys vaikuttaa siihen miten hyvältä kuva näyttää.

Paras mahdollinen lopputulos saadaan vektoritiedostosta (SVG tai PDF). Tällöin kuvasta tulee täysin tarkka ja terävä, tarkkuus on täydet 1 200 DPI (47 pikseliä / mm).

Ei riitä. Jotta kaikuisa tila saadaan hyväksi, täytyy akustoivaa materiaalia lisätä enemmän. Vähintään 1/6 kaikista huoneen pinnoista on hyvä olla jollain tavalla ääntä imevää materiaalia, kuten tekstiilejä tai akustiikkapaneeleita. Audiokäytössä vähintään 1/3.

Vinkki: jos et halua perustaa kylän hienointa akustiikkalevygalleriaa, laita akustiikkalevyä myös kattoon.

Muovistapa hyvinkin, tarkemmin sanottuna kierrätetystä muovista. Vaimeen Based™-levyt ovat itse asiassa hyvin ympäristöystävällisiä. Raaka-aine on polyesteri, joka on hyvin yksinkertainen polymeeri ja siksi kemiallisesti sen valmistaminen kuluttaa vain vähän energiaa. Ja meidän levyt on tehty siis tyhjistä muovipulloista. Jos joskus akustiikkalevyistä aika jättää (mitä tapahtuu harvoin, Vaimeen levyt ovat erittäin kestäviä), niin tuote voidaan edelleen kierrättää uusiksi muovituotteiksi. Jos kierrättäminen ei nappaa, niin levyt voi myös hyödyntää energiajätteenä.

 
 
Etkö löytänyt etsimääsi?